Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Smixin – fremtidens håndvask

Håndhygiejne har aldrig været vigtigere. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere fremtidens håndvasksystemer fra schweiziske Smixin, som har fokus på opretholdelse af et højt hygiejne-niveau, samtidig med at du spare på både vand, sæbe og papir.
Henter produkter ...

Automatisk håndvask reducerer spredningen af bakterier og virus

Smixin er den højeste hygiejnestandard med mindst mulig ressource-forbrug, og er den automatiske håndvask, der ændrer alt.

Med 90% lavere vandforbrug og 60% lavere sæbeforbrug giver den smarte håndvask en omkostningseffektiv løsning, som kan placeres alle steder, hvor det er mest nødvendigt for at mindske spredning af infektion.

Den holdbare håndvask

Med Smixin håndvask bruger du 90% mindre vand og 60% mindre sæbe sammenlignet med en traditionel håndvask. Vælg den bæredygtige mulighed for fremtiden.

Et nyt niveau af højeste hygiejne

Den patenterede mixer kombinerer effektivt vand med luft og sæbe til en håndvask helt uden berøring. Testene viser, at 12-15 sekunder med Smixin giver et højere hygiejneniveau end 60 sekunder med traditionel håndvask i overensstemmelse med WHO's retningslinjer.

Automatisk og fleksibel

Smixin kan placeres både indenfor og udenfor toiletområdet, for at give kunder og besøgende mulighed for at vaske hænderne hvor som helst og når som helst.

Smart teknologi giver overblik

Med smart Internet of Things (IoT)-teknologi er Smixin forbundet og giver dig alle de data, du har brug for, fra brugerstatistik og ændret adfærd til upload af dit eget indhold på skærmen.

Vil du vide mere?

Læs mere i brochuren her eller på www.smixin.com. Smixin er særdeles velegnet til skoler og uddannelser. Læs mere om det i brochuren her. Du skal også være velkommen til at kontakte os for mere information. Find vores kontakt oplysninger her.
RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58