Om os

Hvem er RV Unique?

RV Unique har været leverandør af hygiejneløsninger og forbrugsartikler til den danske rengøringsbranche siden 1987. I dag er vi en moderne totalleverandør, der leverer til den offentlige og private sektor over hele Danmark.


Som kunde har du adgang til de bedste produkter fra verdens førende producenter af hygiejne-, rengørings og forbrugsartikler. Vi har sammensat et bredt sortiment, der løser enhver opgave, du kommer ud for.

Dine behov kommer i første række


Dine behov ligner ikke nødvendigvis alle de andres. Vi ved, at krav og vilkår er forskellige fra kunde til kunde, og at den seriøse leverandør må være lydhør og fleksibel.

Vi går til hvert enkelt kundesamarbejde med åbne øjne og ører, således at den enkelte kunde altid får imødekommet sine behov bedst muligt. Hvad enten det drejer sig om produkter, leveringsønsker eller rådgivning. Det er derfor, vi har kunderelationer, der har varet lige så længe, som RV Unique har eksisteret.

Vi er altid lige ved hånden


Du er aldrig langt fra en løsning med os som leverandør. Vores konsulenter er fordelt over hele landet og kan hurtigt være til stede med råd og vejledning. Vores webshop er ligeledes nem at bruge, og med få klik kan du sende din bestilling til hurtig levering. Faktisk har vi indbygget en række smarte funktioner, der gør din hverdag endnu nemmere.

I brochuren nedenfor kan du læse mere om os, vores samarbejdspartnere og hvilke kompetencer vi har, som kommer til gavn mange steder i dag.