Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Vaskeri- og dunkvogne

Vaskerivogne og dunkvogne til at undgå løft

Undgå at bære unødigt rundt på tunge ting. Gør det nemt for dig selv eller dine ansatte – vi skal leve i mange år. Med vaskerivogne og dunkvogne gøres din hverdag meget nemmere, idet at du ikke længere skal håndtere vasketøjet eller dunke på helt op til 25 liter.

Henter produkter ...

Vaskerivogne med kurve

Vaskerivogne bruger – som navnet lidt hentyder – på vaskerier. Dette kan både være vaskerier, møntvaskerier, vaskerier i forbindelse med et lejlighedskompleks og lignende. Det smarte ved vaskerivogne er, at du nemt og ergonomisk kan transportere vasketøjet. På denne måde har du bedre styr på dit vasketøj og du skal ikke slæbe rundt på det i dumme stillinger. 

Hos RV Unique finder du to slags vaskerivogne; en vaskerivogn med håndtag og en vaskerivogn med kurv. Der medfølger hjul til begge, så du nemt kan trække rundt med vaskerivognen. Begge vaskerivogne sælges også med en kurv, som passer i stellet. 

Praktiske dunkvogne 

Dunkvogne er geniale i både vaskerier og storkøkkener, hvor der skal flyttes på tunge dunke. Dunkvognene du finder på shoppen her, kan hjælpe dig med at flytte på dunke der indeholder helt op til 25 liter. Med en dunkvogn kan du spare mange rygskader ved at bære unødigt rundt på 25 liters dunke.

Køb vaskerivogne og dunkvogne hos RV Unique

Bestil vaskerivogne og dunkvogne hos RV Unique og oplev hurtig levering af høj kvalitet. Hos RV Unique går vi meget op i, at din købsoplevelse er hurtig og simpel. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment, så du kan bestille alt hvad du står og mangler ét sted. Behøver du assistance, står vi altid klar – kontakt os her. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58