Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Rengøringsvogne

Find de bedste rengøringsvogne her

På siden her finder du en række professionelle rengøringsvogne til virksomheder og erhverv, store som små, med forskelligt tilbehør til blandt andet gulvvask og inventarrengøring. 

Effektiviser rengøringsprocessen, ved at have alle dine rengøringsartikler og -rekvisitter med dig, når du gør rent, ved hjælp af en rengøringsvogn. Med en rengøringsvogn, med en spand, en moppe og med plads til alle dine rengøringsmidler, er du godt på vej. Flere er rengøringsvognene, som du finder i kategorien her, kan afhængig af hvordan og hvad du ønsker at bruge din rengøringsvogn til. 

Henter produkter ...

Store og små rengøringsvogne 

Som sagt finder du både store og små rengøringsvogne på RV Unique. De små rengøringsvogne er specielt velegnede til steder, hvor der muligvis ikke er så meget plads at manøvrerer rundt på. Her anbefaler vi Vileda US Pro Ready to Go Kit, Vikan Kompakt Plus, Vikan Slimline og Ergo Slimline.

Den prisbillige rengøringsvogn

Hos RV Unique finder du ikke bare et bredt udvalg indenfor både store og små rengøringsvogne. Vi sikrer også at du har noget at vælge imellem, på alle prisklasser. 

Vileda US Pro Ready to Go Kit er en af vores billige rengøringsvogne, som ikke går på kompromis med kvalitet – ved at købe denne rengøringsvogn, får du meget for pengene! Her får du et helt sæt, så du bare kan komme i gang, uden at skulle tænke på mere. 

Vileda US Pro Ready to Go Kit er et simpelt men effektivt sæt, som indeholder alt hvad du behøver; en vogn med hjul, en spand, en presse med indbygget skafteholder, en fremfører, et teleskopskaft og microfibermopper – så er du godt kørende!

Den alsidige rengøringsvogn

Nærmere omkring UniFlex II, er den produceret i forkromet og lakeret metal. Den kan både justeres i højden, så den passer til dig, og delene kan skiftes ud efter behov, efterhånden som de slides eller at dine rengøringsopgaver ændrer sig. Med UniFlex II får du dermed en ergonomisk samt holdbar rengøringsvogn, som også er omstillingsparat. 

Alpha-serien fra Filmop kan ligeledes personaliseres til netop dig og dine rengøringsopgaver, så din hverdag bliver let som en leg. 

Begge fås i forskellige størrelser; almindelig og små rengøringsvogne.

Den bæredygtige rengøringsvogn

Alpha-serien fra Filmop er produceret i genanvendeligt materiale; brugte bleer samt chipsposer, og er dermed selv 100% genanvendelig.

Spar tid og giv dine medarbejdere gode arbejdsforhold

Det er klart en fordel, at have sine rengøringsredskaber samlet ét sted og have muligheden for at flytte det med sig, når man er rundt og gøre rent, om det så er i én større bygning eller om det er i flere forskellige virksomheder. Med en rengøringsvogn vil du kunne have det hele ved hånden. Det vil gøre din eller dine ansattes hverdag nemmere og ikke mindst mindre slidende og ergonomisk. 

Køb rengøringsvogne online hos RV Unique

Kom hurtig i gang med professionel guidance, bredt udvalg og hurtig levering hos RV Unique. Med det brede varesortiment hos RV Unique, kan du både bestille din rengøringsvogn og redskaberne der skal være i rengøringsvognen. Kontakt os her eller i chatten, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58