Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


i-remove

i-gum – fjern effektivt og nemt tyggegummi og klistermærker

Få ting er mere irriterende end tyggegumme på fortovet foran ens bygning. Det ser grimt ud, og sender en masse forkerte signaler. Med i-gum ved hånden kan du nemt fjerne de skæmmende pletter – faktisk virker i-gum på gulve, fortove og tæpper.

Henter produkter ...

Fjerner tyggegummi fra alle overflader

Fjern tyggegummi og slip af med grimme klistermærker på blot 6 sekunder med i-gum. Denne maskine fjerner de klistrende rester fra en lang række forskellige overflader, såsom trægulve, asfalt, bløde gulve, skabe, døre, krydsfiner, stål og beton.

Nem betjening

i-gum udsender en pH-neutral og sikker enzym-dampblanding, der hurtigt opløser tyggegummiet, som derefter nemt kan fjernes helt uden problemer.

Grønnere rengøring

i-gum er designet til at være brugervenlig og til at kunne fungere i forskellige miljøer, uden at den afgiver skadelige eller farlige dampe, og for den sags skyld også uden afgivelse af varme.

Vogn eller bæresele

i-gum er nem at transportere. Brug i-gum sammen med den medfølgende bæresele eller trolley og få fri bevægelighed, mens du arbejder.

Batterier fra i-team og i-mop serien 

i-gum bruger naturligvis de samme batterier som i-teams øvrige rengøringsmaskiner, så du kan genbruge det samme batteri til alle dine i-teams rengøringsmaskiner. Ligeledes slipper du for ledninger. Det er både praktisk og gavner miljøet. 

i-gun priser

i-gum leveres med bæresele og trolley samt et medfølgende batteri og lader. Ekstra batterier kan naturligvis tilkøbes.

Køb i-gum online hos RV Unique

Køb i-gum hos RV Unique og få din nye rengøringsmaskine leveret indenfor 1-3 hverdage. Vi leverer både til erhverv og privat. Vores lager har adresse i Rødekro, hvor det også vil være muligt at afhente dine varer allerede 4 timer efter at vi har modtaget din ordre. Når din pakke er klar til afhentning, modtager du en mail. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58