Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Våd- og tørsugere

Tør og Vådstøvsuger til mange formål

Her finder du professionelle støvsugere fra en af markedets mest anerkendte producenter; Nilfisk, der både kan håndtere vådt og tørt skidt. Her får du meget for pengene og ikke mindst en arbejdshest, der aldrig har en dårlig dag og dermed sikrer at arbejdet fuldføres dag efter dag.

Henter produkter ...

Professionelle vådstøvsugere 

Vådstøvsugere til erhverv er perfekte til at udføre det grove arbejde, hvor den almindelige rengøringsstøvsuger ikke kan være med – en vådstøvsuger til erhverv er lige stadiet højere end en almindelig rengøringsstøvsuger. 

Støvsuger til vand

En vådstøvsuger er, som sagt, til rengøringsopgaver hvor den almindelige rengøringsstøvsuger ikke kan være med. Hvor den almindelige rengøringsstøvsuger vil gå i stykker, ved fugt eller byggestøv, fortsætter vådstøvsugeren uden tøven – den er bygget til at skulle suge vand og fugtigt snavs. Vådstøvsugeren kaldes også grovstøvsugeren eller værkstedsstøvsugeren. 

Dermed er vådstøvsugeren ikke kun velegnet til hoteller, uddannelsesinstitutioner, offentlige bygninger, industrien og rengøringsfirmaet, vådstøvsugeren udmærker sig også til håndværkere. Desuden er vådsugeren god ved oversvømmelse samt ildebrænde.

Bedste vådstøvsugere fra Nilfisk

Nilfisk er, uden tøven, blandt markedets førende producenter indenfor professionelt rengøringsudstyr. Med mere end 100 års erfaring, hvor de selv har stået for produktionen af deres produkter, er du sikret toppen af poppen inden for kvalitet, teknologi og miljøvenlighed. Derudover er en Nilfisk umulig at slide op.

Desuden har Nilfisk stor fokus på energi og energieffektivitet. De gør dermed brug af deres mest energivenlige motorer i deres rengøringsmaskiner, så du kan optimere dit energiforbrug under rengøringen. Du får dermed en kraftfuld støvsuger, som stadig er lydsvag. 

Med en godt lang ledning, er du også sikret en ekstra stor rækkevidde, når du støvsuger med en Nilfisk. 

Alle støvsugere fra Nilfisk er udstyret med et HEPA-filter, som er særdeles gavnligt overfor allergier for husstøvmider, hunde, katte eller pollen.

Professionelle våd- tørstøvsugere til erhverv

Til professionel brug skal din støvsuger være nem og enkel for dig at betjene, rense og tømme – du skal hverken bruge tid på at finde ud af hvordan støvsugeren virker eller slide dig op på grund af dette. Dette er der tænkt på under produktionen hos Nilfisk. Derudover er du sikret en alsidig støvsuger, hvor der er plads til personalisering i form af udtag til håndværktøj, adaptere og lignende, så netop din støvsuger til modificeres til netop dine behov. 

Køb våd- tørstøvsuger online hos RV Unique

Bliv vejledt indenfor professionelle våd- og tørsugere hos RV Unique, inden du køber din nye støvsuger til erhverv. Hos RV Unique har vi mere end 30 års erfaring indenfor rengørings- og forbrugsvarer og kan dermed forsikre dig om at vi ved hvad vi taler om. Har du spørgsmål, skal du dermed være velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58