Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Rygstøvsugere

Let rengøringen med effektive rygstøvsugere

Kom nemt rundt i krogene med en rygstøvsuger. Med en rygstøvsuger får du en større bevægefrihed og vil nemmere kunne komme rundt, også ved trange steder, hvor det ellers kan være besværligt med en normal og måske tung støvsuger. 

Henter produkter ...

Fordelene ved en rygstøvsuger til erhverv

Med bevægefriheden ved rygstøvsuger til erhverv, er den perfekt til rengøring i eksempelvis busser, tog, biografer, fly og lignende. Med en støvsuger til ryggen bliver trappe rengøringen pludselig en leg. 

Rygstøvsugere til erhverv skal være behagelig og praktisk i brug. Derfor må de ikke være for tunge, vægten skal være ligeligt fordelt og støjniveauet skal være så lavt som muligt. Samtidig skal effekten være tilstrækkelig høj til, at rengøringen foregår hurtigt og effektivt, og støvsugerposen skal være så stor, at man ikke behøver skifte den hele tiden. Lavt lydniveau gør rygstøvsugerne behagelige i brug og muliggør rengøring i støjfølsomme områder.

Støvsugernes lave vægt kombineret med den ergonomiske bæresele er med til at reducere den fysiske belastning for brugeren.

Rygstøvsuger med batteri eller ledning

Hos RV Unique finder du rygstøvsugere til erhverv med en ledning på helt op til 15 meter lang, så du får en stor bevægefrihed ved brug af rygstøvsugeren. Men har du overvejet en batteridrevet rygstøvsuger og den uendelige bevægefrihed der kommer til følge? For ikke at glemme den mindskede vægt, ved ikke at skulle slæbe på en lang og tung ledning. 

Vi anbefaler i-move 2.5B eller GD 5 fra Nilfisk, som er et par kraftfulde rygstøvsugere der kan holde dig kørende i helt op til 1 time på én ladning. Med deres ergonomiske design er de lette at anvende. 

Effektiv støvsuger til ryg

En støvsuger til ryggen er mindst lige så effektiv som en almindelig støvsuger. Men med rygstøvsugeren foregår det hele med en hastighed, hvor den almindelige støvsuger ikke kan følge med – det er svært og upraktisk at manøvrere mellem biografsæderne med en almindelig støvsuger. 

Ergonomien i højsædet

Når du skal bære rundt på rygstøvsugeren, er det uhyre vigtigt at ergonomien er i top – det skal ikke være et slid og slæb, når du skal bruge rygstøvsugeren. Med en lav og ligeligt fordelt vægt, ergonomiske bæreseler for optimal komfort, mulighed for at indstille teleskoprørets længde, nem betjening, 360° drejelig slange og meget mere, skal gøre det behageligt for dig at bruge din rygstøvsuger, så du undgår at skulle bøje dig, lave tunge løft og trække den almindelige støvsuger efter dig. 

Lav vægt 

En rygstøvsuger giver ikke mening, hvis den er for tung i brug. Det skal være nemt for alle at have den med rundt på ryggen. Derfor er der tænkt nøje over hvordan man kan minimere maskinens vægt. Med en kapacitet på 5 liter, som er væsentligt lavere end flere af de almindelige støvsugere til erhverv, sikres en lavere vægt til rygstøvsugeren. Omvendt er det nemt at skifte støvsugerposen på rygstøvsugeren. I-move 2.5B fra i-team skal du ikke engang have af ryggen, for at kunne skifte støvsugerposen. Rygstøvsugeren med batterier er også lettere i brug, da du slipper for at skulle slæbe på en tung ledning. 


Køb rygstøvsugere online hos RV Unique

Køb rygstøvsugere til erhverv hos RV Unique. Vi tilbyder professionel vejledning, så du får den helt rigtige støvsuger, som dækker netop dine behov. Derudover er du sikret en støvsuger af høj kvalitet, som holder dag ud og dag ind.
RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58