Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Special handsker

Specialhandsker til ethvert behov

Køb special handsker online hos RV Unique. I kategorien her finder du flere forskellige specialhandsker, som beskytter dine hænder, på den ene eller den anden facon, om det er betonstøbning, havearbejde, oprydning efter uventede utætheder, spild eller lignende, kulde og meget mere. Ligeledes finder du handsker til kompressionsstrømper, som, i modsætning til de andre handsker, beskytter støttestrømper mod at gå i stykker ved på- og aftagning. 
Henter produkter ...

Stort udvalg af specialhandsker

Forskellige typer opgaver skriger efter forskellige typer handsker, for at beskytte dine hænder. Det kan f.eks. være montagehandsker, fødevaregodkendte handsker, arbejdshandsker, svejsehandsker, skærehandsker, vibrationshandsker, havehandsker og mange flere slags beskyttelseshandsker. 

Handsker der beskytter mod syrer og opløsningsmidler

AlphaTec 09-430 neopren er en hårdfør handske. Den beskytter dig mod en lang række olier, syrer og opløsningsmidler. Derudover har den en god bestandighed overfor mekaniske påvirkninger og kan bruges ved temperaturer i intervallet -25 gr C til 180 gr C.

Brug AlphaTec til:
­ Støbning
­ Håndtering af materialer med skarpe eller rå kanter
­ Ekstrudering, bøjning og hulning af former
­ Forarbejdning af plader, ruller og rør
­ Fremstilling af metaldele, planglas
­ Uventede utætheder, spild eller andre frigørelser

Handsker til rengøring med microfiberklude

Få et bedre greb ved rengørings med mikrofiberklude, med polyamidhandsker. Mikrofiberkludens ekstremt gode sugeevne, kan godt blive udtørrende for dine hænder. Et par polyamidhandsker beskytter derfor også dine hænder mod udtørring. 

Strukturen på håndryggen sikrer at huden stadig kan ånde ved brug.

Handsker til kompressionsstrømper

VenoTrain handsker er gode til på- og aftagning af kompressionsstrømper, også kaldet støttestrømper – en gennemprøvet og veldokumenteret metode til at øge blodcirkulationen i benene. 

Fordi strømperne skal sidde utrolig tæt, kan det være svært at trække dem over foden og op ad benet. Derudover er der stor risiko for at ødelægge strømpen med negle, ringe eller lignende.

Derfor anbefales det at bruge specielle gummihandsker og i stedet for fordele/skubbe strømpen på plads med flade hænder. På denne måde fordeles strømpens graduerede kompression – som er strikket ind i strømpen – rigtigt på benet, og den virker som den er designet til.

Bauerfeinds kompressionshandsker er belagt med ru latexoverflade på håndflader, fingre og fingerspidser, så grebet bliver optimalt.

Bomuldshandsker

Klassiske, bløde bomuldshandsker, som kan anvendes under et par gummihandsker eller efter påføring af creme eller salve. Bomuldshandsker har en god isolerings- og absorberingsevne under en yderhandske og beskytter derved din hud mod mekaniske påvirkninger. De kan desuden også medvirke til en bedre pasform af yderhandsken.

Arbejdshandsker mod kulde

Neoprenhandskerne fra Unger anvendes typisk af vinduespudsere, specielt om vinteren, når det bliver koldt for hænderne at arbejde udenfor, særligt på grund af at det er med vand de arbejder med. Udover varme til fingrene på de kolde vinterdage, giver de også et godt greb pga. det skridsikre materiale. 

Arbejdshandsker

Halv- og heldyppede handsker er gode arbejdshandsker til havearbejde, når der skal lægges fliser, betonstøbning og lignende, hvor dine hænder er udsatte og med risiko for at udtørre dine hænder. Specielt beton og jord er slem til at udtørre alt fugt i hænderne. De er strik, som gør, at de slutter tæt omkring dine håndled og forhindrer dermed snavs i handskerne. 

Specialhandsker hos RV Unique

Bestil specialhandsker hos RV Unique i dag og få dem leveret indenfor 1-3 hverdage. Her garanteres du god service og produkter af høj kvalitet.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58