Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Papirhåndklæder

Papirhåndklæder

Papirhåndklæder til de travle toiletter, så rengøringstiden udnyttes bedst muligt og serviceafbrydelser undgås. Hos RV Unique finder du en bred vifte af skånsomme og bløde papirhåndklæder fra mærker som TORK, Papernet, Scott, GOclean m.fl. Køb papirhåndklæder online.

Henter produkter ...

Papirhåndklæder til erhverv

Køb papirhåndklæder engros. Benyt papirhåndklæder til god håndhygiejne på de højt besøgte toiletter. Med PeakServe Continius kan du genopfylde papirhåndklæder løbende, før papiret er brugt op, og dermed sørge for et konstant flow samt sikre en god oplevelse for brugeren af toilettet. På denne måde kan rengøringspersonalet også fokusere på rengøringen fremfor genopfyldning. 

Undgå tilstoppelse, aflejringer og ildelugtende stoffer i dine kloaksystemer og faldstammer med Papernet Dissolve og Papernet Biotech. 

Du finder også fødevaregodkendte papirhåndklæder, hvis det er papirhåndklæder til køkkenet du står og skal bruge.

Papirhåndklæder i forskellige fold

På RVU.dk finder du det store udvalg, også indenfor papirhåndklæder. Du kan både finde W-, V- og Z-fold, som alle er foldede et-ark-ad-gangen, til at minimere forbruget og øge hygiejnen. 

Holder til papirhåndklæder

Med en dispenser til håndklædeark, er håndhygiejnen sikret på din arbejdsplads. En dispenser er også mindre vedligeholdelseskrævende, da den ikke skal genopfyldes så ofte. Med en håndklædeark dispenser har man også tendens til at bruge mindre papir. Hvilket både er godt for pengepung og miljøet. 

På RVU.dk finder du store og små dispensere fra bl.a. Papernet, TORK og Katrin, velegnet til W-, V- og Z-fold. Se RV Uniques udvalg af dispensere til håndklædeark her. 

Til TORK PeakServe Continius håndklædeark, findes der også en dispenser; TORK Peakserve Dispenser. 

Køb papirhåndklæder engros hos RV Unique 

RVU.dk er din forsyningssikkerhed. Få leveret kvalitetsprodukter indenfor 1-3 hverdage, uanset privat eller erhverv. Ligeledes ønsker vi at hjælpe dig godt på vej, hvis du har spørgsmål – der findes ingen dumme spørgsmål. Send os en besked i chatten eller giv os et kald på telefonen og vi vil hjælpe dig godt på vej. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58