Tilbage til arkivet

R3 Scrub Pro

Gør professionel rengøring nem og effektiv. 

Lionsbot R3 Scrub Pro er en revolutionerende rengøringsrobot, der gør professionel rengøring nem og effektiv. Denne robot er med dens avancerede sensorer, robuste konstruktion og enestående rengøringskapacitet designet til at gøre tung rengøring mulig, selv i trange områder som i lufthavne, supermarkeder og sundhedsinstitutioner.

Robotten kan benyttes 100% håndfri/automatisk, der sparer tid og ressourcer, eller manuelt ved hjælp af håndtaget i rustfri stål. Derudover kan du som bruger selv vælge at kontrollere din rengøring via LionsClean app eller på den indbyggede touchscreen.

MagicTag funktionen gør det nemt for alle at starte rengøringen ved blot at skubbe robotten hen til tagget. Ingen kompleks opsætning er nødvendig.

R3 Scrub Pro har en lang batterilevetid med op til 3 timers driftstid på en enkelt opladning, kan den effektivt rengøre store områder. 

Det store display på R3 Scrub Pro giver mulighed for større interaktivitet og tilpasning, så du kan vise hilsner, vigtige beskeder eller din virksomheds navn.

Robotten fremmer bæredygtig rengøring, da den er designet med lavt vand- og strømforbrug samt lavt støjniveau.