Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Smittestop

Sikkert miljø med et højt hygiejne niveau

Herunder finder du en række rengøringsprodukter til opretholdelse af et ekstra højt hygiejne niveau, både på din arbejdsplads, hjemmekontoret og i det private hjem.

Kontakt kundeservice ellers vores konsulenter for professionel vejledning omkring produkterne, som vil opfylde netop dine behov.
Henter produkter ...

Rengøring af højt trafikkerede områder

På skoler, hoteller og lignende steder, hvor mange mennesker opholder sig, er der et stort behov for at opretholde et højere hygiejne niveau, for at undgå eventuel smitte. Dette gælder både håndhygiejne og på alle overflader, som vi kommer i daglig berøring med. 

Hospitaler er særligt vigtige, i og med mange mennesker med forskellige sygdomme samles her, for enten at blive undersøgt eller udredt. Både patienter og ansatte skal kunne færdes her, uden risiko for smitte. 

Bredt sortiment til smittestop

Denne produktkategori indeholder alt lige fra rengøringsprodukter, rekvisitter, handsker og desinfektion. Flere af vores mopper og klude i denne produktkategori er engangsprodukter. Vi anbefaler at bruge disse produkter for at sikre, at evt. smitte ikke flyttes rundt i boligen/kontoret mv. via traditionelle tekstil-produkter.

Hvis du er i tvivl om hvilke produkter der passer til netop dit behov, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og konsulenter.
RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58