Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Overfladedesinfektion

Overfladedesinfektion

Hold fællesarealer og kontaktpunkter bakteriefrie med overfladedesinfektion og mindsk smittespredningen. I kategorien her har vi samlet vores anbefalinger til netop denne opgave, i form af desinfektions wipes, desinfektionsspray, i-cover, desinficerende rengøringsmidler m.m.
Henter produkter ...

Godkendte produkter til overfladedesinfektion

Vores overfladedesinfektion mod virus er godkendt i henhold til miljøstyrelsens krav og opfylder diverse EN-standarder, som bl.a. viser desinfektionsmidlers bakteriedræbende virkning inden for det medicinske område. 

Du kan læse mere om hvilke EN-krav det enkelte desinfektionsmiddel opfylder, under dets varebeskrivelse.

Overfladedesinfektion på arbejdspladsen og sundhedssektoren

Ved rengøring, anbefales det altid, at du gør brug af vand og sæbe – almindelige rengøringsmidler. Rengøringen skal ikke erstattes med desinfektion, da desinfektionen kræver at overfladen er ren, for den ønskede effekt. 

Rengøringshyppigheden kan med fordel øges. Det anbefales at kontaktpunkter, såsom stikkontakter, dørhåndtag, køleskabslåger, toiletskylleknapper, borde og stole i fællesarealer mm. rengøres jævnligt. I tiden imellem rengøringen, kan overfladedesinfektion bruges til at opretholde de rene overflader og dræbe eventuelle bakterier og virus der skulle dukke op. 

Til dit elektroniske udstyr, anbefaler vi, at du gør brug af vådservietter, da de er pakket med en tilpasset væskemængde, der hurtigt vil fordampe. Det kan bestemt anbefales at desinficere arbejdsstationer, udstyr mm. som deles blandt flere kollegaer eller kunder. 

Overfladedesinfektion i private hjem 

Ligesom på arbejdspladsen, anbefales det altid, at du gør rent med almindelige rengøringsmidler, da de desinficerende produkter kræver at overfladen er ren, for at kunne have den ønskede virkning. 

Når man er syg i eget hjem, anbefales daglig rengøring af toilet, bad og køkken, samt det, eller de rum, som den syge opholder sig i.

Køb produkter til overfladedesinfektion online

Køb overfladedesinfektion online hos RV Unique og du er sikret hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Vi leverer både til erhverv og privat. Allerede 4 timer efter at du har bestilt dine varer, er det også muligt at hente din pakke på vores adresse i Rødekro. Du vil få en mail, når den er klar til afhentning.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58