Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Hånddesinfektion og dispensere

Se udvalget af hånddesinfektion og dispensere

Mindsk smittespredningen med bl.a. god håndhygiejne. Det anbefales at du vasker hænder med vand og sæbe. Men – når du er på farten – er det ikke altid sikkert, at du er i nærheden af en håndvask. I disse tilfælde, kan du i stedet gøre brug af hånddesinfektion. 

Køb håndsprit online – hos RV Unique finder du både flydende håndsprit og gel håndsprit i størrelser fra 100 ml til 5 l. Ligeledes har vi standere og dispensere til håndspritten, så det kan stilles op ved alle ind- og udgange på din arbejdsplads. 

Henter produkter ...

Det skal du vide om håndsprit

Køb håndsprit mod bakterier og virus, som f.eks. corona. Meget sygdom spredes både via hoste og nys, udover håndtryk og de mange berøringsflader vi kommer i kontakt med i løbet af en dag. Derfor anbefales det, at vi ofte vasker hænder, bruger håndsprit når håndvask ikke er en mulighed, være ekstra opmærksom på rengøringen, hoste samt nyse i ærmet, undgå fysisk kontakt og holde afstand til hinanden, for at forebygge smitten.


Når du køber hånddesinfektion i Danmark

Ved køb af hånddesinfektion, bør du sikre, at produktet virker mod virus og at det er dokumenteret. 

Ved at handle hos RV Unique er du sikret at din hånddesinfektion er godkendt i henhold til miljøstyrelsens krav og opfylder diverse EN-standarder, som bl.a. viser desinfektionsmidlers bakteriedræbende virkning inden for det medicinske område. 

Skulle du være i tvivl med nogle af vores produkter eller savner dokumentation, skal du være velkommen til at kontakte vores kundecenter – så vil de hjælpe dig. 

Korrekt brug af håndsprit

Få mest mulig ud af din hånddesinfektion, ved at følge nedenstående tips til korrekt brug af produktet. 

  1. Brug rigelig med sprit og gnid i mindst 30 sekunder, indtil hænderne er tørre. Gnidningsarbejdet mellem hænderne er specielt vigtigt, da det er denne proces, som fjerner eventuelle bakterier og vira som der måtte være. 
  2. Husk hele hånden, alle fingre – også tommelfingeren, fingerspidserne, omkring neglene og begge håndled. 
  3. Sørg for at hænderne er tørre, inden du påfører hånddesinfektionen, da vand fortynder håndspritten og mindsker virkningen. 
  4. Håndsprit virker ikke efter hensigten på snavsede hænder. I disse situationer bør du vaske hænder i stedet. Skulle du ikke have mulighed for det, kan du – til nøds – tørre hænderne med en vådserviet, før du bruger håndspritten. Det er bedre end ingenting, men altså ikke optimalt.

Forskel på flydende håndsprit og håndsprit gel?

Der er ikke forskel på flydende håndsprit og håndsprit gel. Effekten er den samme. Dog kan gel-formen være lidt lettere at styre. 


Hånddesinfektion på arbejdspladsen

Under corona epidemien opfordredes alle virksomheder til at tilbyde kunder og gæster nem adgang til hånddesinfektion, for at forebygge smittespredningen. Hvis alle besøgende har mulighed for at desinficere deres hænder ved indgangen, mindskes risikoen for at de medbringer bakterier og virus via deres hænder. Ligeledes, hvis de har behov for at desinficere deres hænder igen, at der står noget håndsprit tilgængeligt i de rum hvor de færdes. 

Det anbefaledes naturligvis også at man internt gør brug af hånddesinfektion. Sammen med jævnlig rengøring og desinficering af diverse berøringsflader, såsom stikkontakter, dørhåndtag, køleskabslåger, toiletskylleknapper, borde og stole i fællesarealer, kaffemaskiner med videre, kan smitte via berøringsflader mindskes. 


Køb håndsprit på RV Unique

Køb hånddesinfektion online hos RV Unique og du er sikret hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Vi leverer både til erhverv og privat. Varerne kan også afhentes på vores lager i Rødekro, allerede 4 timer efter at du har bestilt dine varer. Du vil få en mail, når den er klar til afhentning. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58