Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Microfibermopper

Bredt udvalg af microfibermopper

Under kategorien her finder du diverse microfibermopper til erhverv. En god microfibermoppe er vigtig til at optimere rengøringen mest mulig, både i henhold til effektiviteten og ergonomien for dig eller dit rengøringsteam. Det skal ikke være hårdt og slidende at gøre rent – vi må og skal gøre det nemt for os selv. 
Henter produkter ...

Stort udvalg af microfibermopper til professionelle 

Hos RV Unique finder du et stort udvalg indenfor microfibermopper til mange forskellige systemer og formål, fra mærker som Rapido, Vileda, Activa, Vikan og GO Clean.

Vores microfibermopper fra Rapido er EU-mærkede og er derfor det miljøvenlige valg. Disse microfibermopper er produceret i Italien ved hjælp af solenergi. Microfibermopperne fra Rapido har en høj ydeevne og kan bruges med velcromoppesystemer.

Fra Vileda finder du både Swep Plet-ekspert, en smart moppe til at fjerne de genstridige pletter og skomærker fra dine gulve, uden at du skal bukke dig og dermed få en mere ergonomisk arbejdsgang, og Swep Duo Micro Tech, som kan benyttes på begge sider og dermed afdække et større område så du kan bruge mindre tid og arbejde på gulvrengøringen. Du finder også Vileda Ultraspeed Pro Microplus moppe i kategorien her, som er er en del af et overlegent rengøringssæt. Med de lange polyesterfibre i microfibermoppen, sikres en intensiv rengøring. Ligeledes giver de diagonale striber en ubesværet rengøring på både trapper og fodpaneler. 

Fra Activa finder du bl.a. Bamboo, som er en måtte fremstillet af bambusfibre. Det specielle ved Activa Bamboo er, at den holdes længere frisk og lugtfri ift. en almindelig microfibermoppe pga. de naturlige bambusfibre. Selvom den er lavet af bambus, er den stadig effektiv og velegner sig til de mest snavsede overflader. Ligeledes kan den både benyttes fugtig, våd og tør. 

Du finder også microfibermopper velegnet til sarte overflader som glas, spejle og diverse metaller, hvor det ville være ærgerligt at lave ridser i, fra både Vikan og RV Unique. 

Find dem alle og mere i kategorien her. Har du spørgsmål til hvilken du skal vælge, er du naturligvis velkommen til at spørge os om hjælp. 


Derfor er microfibermoppe det rigtige valg til erhverv

Spar vand og kemikalier

Bruger mindre vand og kemikalier end andre mopper, hvilket giver et bedre indeklima.

Microfibermopper kan anvendes i både tør, fugtig og våd tilstand, afhængig af opgaven. Microfibermoppen er derfor alsidig. Derudover kan den spare både dig og miljøet et storforbrug af både vand og kemikalier. 

Opsamler skidt og bakterier

Normale mopper skubber skidt og bakterier foran sig. Microfibermopper suger dem til sig. Brug flere forfugtede microfibermopper, så du undgår smittefare. 

Microfiber generelt er genialt til aftørring af løst støv, snavs og genstridige pletter fra f.eks. fingeraftryk og fedt, og gør det helt uden at efterlade striber eller fnug. Som om det ikke var nok, er der yderligere blevet udviklet microfiber der velegner sig til helt andre opgaver end ovenstående, såsom glas og mere følsomme overflade, som man gerne vil undgå at ridse under rengøringen. 

De gode egenskaber bag microfiber er resultatet af en bred vifte af polyester, som har ekstremt tynde filamenter. Det er sejt, elastisk, og kan fremstilles til meget fine materialer, mange gange tyndere end andre syntetiske fibre. Det er her den forbløffende evne til at rense og tørre overflade opstår. I modsætning til en bomuldsklud, som bare skubber snavset rundt, suger microfibermoppen det hele til sig.

Gøres microfiberkluden fugtig, fjernes den statiske elektricitet midlertidigt. Men i denne tilstand er kluden rigtig god til at fjerne pletter og snavs. Det er ofte nok bare at væde kluden med rent vand. Ved genstridige pletter, kan det være en fordel at tilføje lidt kemi.

Vi anbefaler at du skifter dine mopper undervejs rengøringen for at undgå spredning af eventuel smitte.

Tidsbesparende

Færre behandlinger af gulvet og kræver ingen aftørring efter rengøring. 

Ved at anvende microfiber fremfor f.eks. bomuld, sparer du tid på rengøringen. Microfiber rækker langt og trækker, som sagt, ikke snavset med rundt. Bomuld vil skubbe en stor del af snavset foran sig og bevirker at gulvet vil blive efterlagt med en hinde af snavs og sæbe. 

Lang holdbarhed

Microfibermopper er lavet af stærkt materiale, som sikrer lang holdbarhed. 

Vasker du dine microfibermopper efter vaskeanvisningerne har den en fantastisk lang levetid; helt op til 1000 vaske. Hvordan vasker du dine microfibermopper korrekt?
  1. Vask dine microfibermopper ved 80 grader for at løsne og fjerne alt skidt der er tilbage i moppen og undgå at det ridser følsomme overflade ved næste brug.
  2. Vask aldrig dine microfibermopper sammen med bomuld, da dens statiske evne suger bomuldsfibrene til sig og mister statisiteten. 
  3. Mikrofibermopper må gerne komme i tørretumbleren Du skal dog huske at det vil mindske mikrofiberens levetid.
  4.  Brug almindeligt vaskemiddel, som har en max pH-værdi på 10. 
  5. Vask ALDRIG dine mikrofiberklude med skyllemiddel, klor eller blegemiddel. Det vil ødelægge deres egenskaber.
Skulle du alligevel have vasket dine microfiberklude ”forkert”, skal du endelig ikke smide dem ud. De kan reddes med en enkelt vask ved 60 grader uden skyllemiddel. 

Sådan bruger du microfibermopper effektivt

Som sagt, kan dine microfibermopper anvendes både tørre, fugtige og våde, afhængig af rengøringsopgaven. Til fjernelse af genstridige pletter er en fugtig eller våd moppe at anbefale. Her kan du forberede en spand med vand og kemi. Smid dine microfibermopper heri og lad dem suge rengøringsmidlet til dig – nu er de klar til brug. Ligeledes kan du, hvis microfibermopperne bare skal være lidt fugtige, smide dine microfibermopper i en spand og luk til med et låg, lige efter, de er blevet maskinvasket. På denne måde kan de holde på fugten. 


Køb effektive microfibermopper hos RV Unique

Hos RV Unique går vi meget op i at vi kan være din totalleverandør indenfor rengøringsprodukter og forbrugsvarer, så du ikke behøver at skulle bestille og modtage dine ting fra flere end ét sted. Ligeledes skal det ikke være en større eftersøgning at finde netop de varer du står og mangler. Derfor står vi også altid klar til at hjælpe dig. Det skal være nemt for dig at bestille det du har brug for. 

Køb de rette microfibermopper hos RV Unique og hvad du ellers behøver, såsom microfiberklude eller generelt rengøringsartikler til erhverv, for at komme i gang med rengøringen. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58