Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Overfladedesinfektion

Overfladedesinfektion til et sikkert og hygiejnisk miljø

Overfladedesinfektion er en vigtig del af rengøringen, for at skabe et sikkert og hygiejnisk miljø, især i sundhedssektoren, offentlige faciliteter og hjemmet. Ved at fjerne bakterier, vira og svampe fra diverse berøringsflader, kan man effektivt forhindre spredning af eventuelle infektioner og beskytte både ansatte, besøgende og familie.
 
Kontakt kundeservice på tlf. 73 66 12 04, hvis du behøver vejledning til hvilket produkt du skal vælge til netop dit behov.

Henter produkter ...

Hvorfor er overfladedesinfektion så vigtig?

Alle berøringsflader er en potentiel smittekilde. Jo flere der er i berøring med en overflade, jo større er risikoen for smittespredning. Bakterier og vira kan leve i flere dage. I denne tid, kan mikroorganismerne spredes, hvis der ikke rengøres og desinficeres med jævne mellemrum. Overfladedesinfektion er derfor supervigtig, særligt i hospitalsmiljøer, klinikker og lægepraksisser, hvor mange patienter med forskellige sygdomme og tilstande behandles. Dette gælder også offentlige steder, hvor folk samles, såsom skoler, kontorer og indkøbscentre. Overfladedesinfektion er nøglen til at skabe et rent og sikkert miljø, der beskytter alle brugere mod potentiel smitte.

I hjemmet er overfladedesinfektion med til at beskytte familiemedlemmer mod sygdomme og forhindre spredning af bakterier og vira på almindeligt berørte overflader som dørhåndtag, køkkenborde og fjernbetjeninger.

I perioder med pandemier eller smitsomme udbrud, som vi har oplevet med COVID-19, er overfladedesinfektion en af de mest effektive metoder til at reducere spredning og beskytte samfundet som helhed.

Sådan bruger du overfladedesinfektion

Regelmæssig overfladedesinfektion er afgørende for at opretholde en sund og sikker omgivelse. Overflader med høj berøringsfrekvens, såsom dørhåndtag, kontorudstyr, touchskærme, elevatorknapper og toiletter, bør desinficeres flere gange om dagen. I sundhedsfaciliteter og steder med sårbare befolkningsgrupper er hyppig desinfektion endnu vigtigere.

Inden du begynder at desinficere hele arbejdspladsen, skal du dog sørge for at overfladerne er rene. Er de ikke det, vil din overfladedesinfektion ikke have den ønskede effekt. 

Til dit elektroniske udstyr findes der vådservietter der velegner sig, da de er pakket med en tilpasset væskemængde, der hurtigt vil fordampe og derfor ikke vil gå i udstyret og ødelægge teknikken. 
RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58