Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Opvask

Opvaskemidler til erhverv

Opvaskemiddel er udviklet til, at effektivt kunne fjerne fedt og madrester fra service, gryder, pander osv. Uanset om der er tale om et storkøkken eller et mindre kantinekøkken på kontoret, er opvasken ikke til at undgå. I vores sortiment finder du alt du skal bruge til en skinnende ren opvask uden striber eller indtørrede madrester. Alle vores opvaskemidler er af høj kvalitet, højkoncentrerede og drøje i brug. 

Henter produkter ...

Stribe- og pletfrit resultat

I vores brede sortiment med alt hvad du skal bruge til opvask, finder du kun produkter af høj, professionel kvalitet. Vi forhandler både flydende opvaskemiddel, tabs og blokke. Derudover sælger vi også afspændingsmiddel og salt. Udover vores eget brand af professionelle rengøringsmidler, RV, finder du også andre kendte mærker, såsom Kiilto Pro, Ecolab og Diversey. 

Håndopvask

For at undgå unødvendigt slid og knofedt, er det vigtigt at håndopvaskemidlet effektivt opløser fedt og fast siddende madrester, så du nemt kan skylle efter og nyde et skinnende rent resultat helt uden små indtørrede pletter og irriterende striber. 

Der findes også flere husmorråd til lettere rengøring og pletfjernelse ved brug af opvaskemiddel. Her er det håndopvaskemidlet, der skal tyes til og ikke maskineopvaskemidlet. 

Maskinopvask

Uanset om du har en almindelig opvaskemaske, som benyttes i den almindelige husholdning, eller om det er en industriopvaskemaskine, det drejer sig om, har vi alt du skal bruge. Med maskinopvaskemiddel fjernes fedt, besmudsning og madrester nemt og effektivt fra service, køkkenudstyr, glas mv. uden der skal bruges kræfter på opgaven. Du kan blot nyde et rent og pletfrit resultat, så snart maskinen er færdig. 

Husk dog at undgå at redskaber i aluminium, som udgangspunkt ikke må komme i opvaskemaskinen, da aluminium er et blødt metal, hvor overfladen opløses i forbindelse med alkaliske opvaskemidler. Ionerne fra den opløste aluminiumsoverflade kan sætte sig i maskinen eller på andet metal og porcelæn i samme opvask. Dog er der råd for, at kunne maskinopvaske redskaber af aluminium, da du også finder aluminiumssikkert (eller alusikkert) opvaskemiddel i vores sortiment. Det kunne eksempelvis være Suma Blend L7 eller Kiilto Innova 100.

Kiilto Innova 100 eller Suma Med Super LpH er et godt valg, hvis du skal vaske medicinske instrumenter op i opvaskemaskine. Det kunne være kirurgiske eller dentale instrumenter, personlige hjælpemidler, bækkener, vaskefade m.m.
Maskineopvaskemidler med tilsat klor fjerner nemt garvesyrebelægning. Her er det mest gængse problem render i te- og kaffekopper.

Vedligeholdelse af maskiner 

En ren opvask afhænger dog af mere end kvalitetsrigt opvaskemiddel, afspænding og salt. For at opretholde maskinens vaskeevne, bør du jævnligt sørge for at køre en maskinrens. Vi forhandler forskellige slags vedligeholdelsesprodukter fra Cleanosan; Opvaskemaskinerens, Vaskemaskinerens og Afkalker.

Udover en ringere vaskeevne, vil du opleve en dårlig lugt, så snart din vaskemaskine eller opvaskemaskine trænger til en maskinrens. Ved maskinrens bliver maskinen rengjort effektivt indvendigt, hvor efter den dårlige lugt fjernes og forebygges. Ved jævnlig maskinerens vil opvaskemaskinen eller vaskemaskinens levetid forlænges. 

Du kan også rengøre og derved forlænge din kaffemaskine, kedel eller strygejerns levetid ved hjælp af vores effektive tabletter til afkalkning. 

Miljømærket og uden parfume

Hos RV Unique har vi også fokus på miljøet, og vil gerne bidrage med at passe på det. Derfor har vi både Svanemærkede opvaskemidler, samt vores eget Green by the Heart-mærke. Green by the Heart-mærket indikerer at produktet tager nogle miljømæssige hensyn, som f.eks. uden unødig kemi, parfume eller farvestoffer.

Selvom duften af sæbe for mange bidrager til en renere fornemmelse, forhandler vi også parfumefrie varianter af opvaskemiddel, da vi udover at tænke på miljøet også vil tilgodese personer med allergi eller lignende.

Køb opvaskemiddel engros

Køb opvaskemidler til håndopvask eller maskinopvask på hos RV Unique. Hos os får du hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Vores kyndige kundeservice vil gladelig guide dig, hvis du har behov for hjælp til at finde de rette rengøringsmidler til dig behov.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58