Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Gulvprodukter

Professionel gulvrengøring og gulvvask

Måske er du slet ikke klar over, at du bruger de forkerte rengøringsmidler til din gulvvask. Mange anvender i uvidenhed ikke den korrekte gulvsæbe eller gulvpleje til gulvrengøringen. Er du i tvivl om hvilket gulvrengøringsmiddel du skal bruge til din gulvtype, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 73 66 12 04 og få kyndig vejledning.

Henter produkter ...

Rene gulve uanset behov

Hvordan rengør jeg gulvet bedst? Hvordan plejer jeg mit gulv? Hvordan får jeg det bedste resultat med skinnende rene gulve? Mange oplever tvivl, når det kommer til korrekt gulvvask og gulvpleje, hvilket er forståeligt, da der findes rigtig mange forskellige gulvprodukter.

Det hele kommer an på hvilket type gulv du har og hvor trafikeret området er. Her er det vigtigt at kunne skelne mellem åbne og lukkede gulvoverflader, da plejemidler vil lægge sig som en unødvendig film ovenpå lukkede overflader, og åbne overflader vil blive beskadiget, hvis det ikke plejes og ”lukkes”.

Eksempler på åbne overflader kan være: sæbebehandlede gulve, oliebehandlede gulve, linoleumsgulve uden polish, terrazzogulve, korkgulve og skifergulve.

Eksempler på lukkede overflader, som derfor ikke kræver pleje, kan være: laminatgulve, vinylgulv, lakeret trægulv, marmorgulv, keramiske fliser, granitgulv, epoxygulv, overflader behandlet med polish, sikkerhedsfliser m.v.
I denne kategori finder du kvalitetsprodukter fra både Ecolab, Kiilto og fra vores eget mærke til professionelle, RV.

Gulvpleje med eller uden voks?

I vores brede sortiment finder du gulvpleje både med og uden voks til den daglige rengøring. Men hvornår skal gulvet plejes med voks? Så snart gulvene har en åben overflade, er det nødvendigt at pleje gulvet. Du kan dog have et ønske om ekstra højplejeeffekt, særligt hvis du har med et linoleumsgulv at gøre. Her giver det mening at vælge et gulvplejeprodukt med tilsat voks.

Vores gulvpleje uden voks er et godt valg til den daglige rengøring at linoleum, vinyl og andre gulve, hvor du ønsker høj vaskeeffekt kombineret med daglig pleje. 

Få blanke gulve

Ved at benytte en vaskepolish vil du opnå blanke og skinnende gulve, da et sådan produkt giver en slidstærk og beskyttende højglans film, som kan poleres, hvis man ønsker gulvene meget blanke. Det kunne f.eks. være på et hotel, en lobby eller lignende områder, der ikke er præget af industrielt arbejde.

Natursæbe til trægulve og andre træoverflader

Ønsker du et smukt, fejlfrit resultat ved rengøring af dine trægulve, trætrappe eller andre træoverflader, som ikke er lakerede, bør du benytte natursæbe. Natursæbe kan bruges til alle typer af træ og lukker lynhurtigt træets porer. På den måde beskyttes trægulvet effektivt mod kraftig tilsmudsning og indtrængning af væsker.

Harpiksfjerner til sportshaller

Hvordan fjerner man harpiks? Står du for vedligeholdelse og rengøringen af en sportshal eller lignende, er harpiksfjerner et uundværligt produkt. Specialproduktet kan anvendes manuelt eller i en gulvvaskemaskine, som for eksempel en i-mop.

Duften af nyvaskede gulve

De fleste af vores gulvpleje og gulvvaskeprodukter er med tilsat duft, for at du tilsætter den sanselige fornemmelse af nyvaskede gulve. Duften af rene gulve giver en dejlig fornemmelse, og hvis det så ovenikøbet kombineres med et pletfrit rengøringsresultat, er det svært ikke at være tilfreds. Dog har vi også flere gulvvask og gulvplejemidler uden tilsat duft, hvis der bør tages hensyn til eventuelle allergier. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58