Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Grundrens

Grundrens og grundrengøring

Hos RV Unique forhandler vi grundrens og grundrengøringsmidler til både manuel og maskinel rengøring af fedt og olie. Brug grundrengøringen som et effektivt affedtningsmiddel til stærkt besmudsede og fedtede områder – et typisk behov i fødevareindustrien, køkkener og industrielle områder. Er du i tvivl om hvilket produkt, der er det rette til dit behov? Kontakt kundeservice på 73 66 12 04.

Henter produkter ...

Flere anvendelsesmuligheder

Grundrens er meget effektivt mod fedtede, olierede og snavsede overflader, og kan bruges både i den daglige rengøring eller som en del af hovedrengøringen. Når universalrengøring ikke længere er kraftigt nok, skal du i stedet gøre brug fra grundrens, for at komme fedt og snavs til livs. 
Grundrens er især velegnet til værksteder, restauranter og fødevareindustrien, men kan også anvendes i forbindelse af nedvaskning af en bolig inden maling eller anden overfladebehandling. Derudover er grundrens et super godt rengøringsmiddel til at vaske nikotin af vægge, gulve og lofter efter indendørs rygning.

Vær forsigtig med grundrens

Husk dog altid at være påpasselig, når du håndterer grundrens, da midlet er højalkalisk og i ufortyndet form. Det betyder, at du skal blande grundrensen op med vand efter producentens forskrifter. 
Husk at det ikke er alle overflader, der tåler behandling med grundrens. Derfor bør du altid undersøge om de overflader du ønsker at rengøre, kan tåle grundrens eller om de er for sarte. Nogle materialer kan ikke tåle alkaliske rengøringsmidler og du bør derfor undersøge nærmere inden brug eller teste på et lille og ikke synligt område, hvis muligt.

Maskinel eller manuel anvendelse af grundrens

Hvis du anvender en gulvvaskemaskine til din rengøring, er det muligt at bruge grundrens til dette formål. Husk blot at man ofte skal bruge en mere koncentreret løsning af grundrens i en gulvvaskemaskine i forhold til manuel anvendelse af grundrens. I den forbindelse kan det give mening at købe en budget venlig industridunk.

Køb grundrens og grundrengøring engros

Hos RV Unique forhandler vi et professionelt udvalg af grundrens og grundrengøring med hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Du kan altid kontakte vores kundeservice, for at få hjælp til at vælge det rette produkt.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58