Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


i-spraywash

i-spraywash – eneste tabletbaserede rengøringssystem i verden 

At holde en god rengøringsstandard i større områder med køkkener og badefaciliteter, kan være en udfordring. En udfordring som i-spraywash kan løse. i-spraywash-systemet er en plug & play-pistol med en integreret doseringsfunktion.

Henter produkter ...

Lær i-spraywash at kende

i-spraywash er en innovativ rengøringsmaskine, der kan bruges når der skal gøres effektivt rent på store områder. i-spraywash rengøring kan blandt andet bruges i omklædningsrum, fødevareindustrien, landbruget og mange andre steder, hvor en grundig rengøring er påkrævet men vanskelig at løse.

Altid korrekt dosering med enestående tablet

De effektive tabletter sikrer at du aldrig hverken over- eller underdoserer. Du kommer heller ikke længere til at transportere flydende kemikalier i koncentrat eller fortyndet form. i-spraywash fortynder og dispenserer nemlig automatisk.

Rengøring eller desinfektion - eller begge dele?

Vælg den tablet der passer til netop din rengøringsopgave: Cleaningtab, Chlortab eller Destab. Så enkelt er det.

Effektiv rengøring på få minutter

Skummet fra i-spraywash klæber sig til alle overflader og kommer dermed helt ud i hjørnerne og sikrer effektiv rengøring. Derudover kan du, ved hjælp af i-spraywash, rengøre en kvadratmeter på kun ét sekund. Hurtigere skumdækning og mindre skum på gulvet betyder ligeledes, at du sparer tid når det skal skylles. Nogle gange er mindre mere. 

i-spraywash priser

Alt hvad du behøver er en vandslange og det rigtige i-spraywash-udstyr, og du er klar til at begynde!

Køb i-spraywash online hos RV Unique

Køb i-spraywash online – et komplet system til skumrengøring, afkalkning og desinfektion. Hos RV Unique finder du alt hvad du skal bruge ét sted. Bestiller du i dag er du allerede i gang om 1-3 hverdage. Vi tilbyder også Click & Collect, så du kan afhente din bestilling allerede 4 timer efter at du har angivet din bestilling.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58