Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


i-scrub

i-scrub – effektive skuremaskiner. 

Med i-scrub på holdet har skrubning af gulve aldrig været nemmere eller mere effektivt. Og med to modeller at vælge mellem, findes der også en til dig.
Henter produkter ...

Skuremaskiner til alle behov

i-scrub er en skuremaskine perfekt til vask, opskuring samt polishfjerning på alle typer gulve. Den er nem at bruge, da doseringen af rengøringsmidlet sker med et enkelt tryk på en knap.


i-scrub 21 B

Denne maskine har et justerbart hoved med 360° fritgående bevægelse. Læg dertil en kraftfuld motor, der præsterer 400 omdrejninger pr. minut ved hjælp af to børster, så har du en unik skrubbemaskine, der nemt lader dig skrubbe enhver overflade.

i-scrub 30 EM Pro B

i-scrub 30 benytter en avanceret teknologi med cirkulære bevægelser på omkring 1650 omdrejninger pr. minut. Det giver en rund bevægelse uden sidekraft, hvilket betyder, at alle kan betjene den uden oplæring. Husk at i-scrup 30 EM Pro B er batteridrevet, for maksimal frihed.

Køb i-scrub online hos RV Unique

Køb i-scrub online hos RV Unique og du er sikker på at modtage kvalitetsvarer indenfor 3 hverdage. Med god kundeservice og hurtig levering, kan vi garantere at du er hurtig i gang med din nye rengøringsmaskine. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58