Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


i-mop

i-Mop – Markedets mest fleksible gulvvaskemaskine 

i-mop rengøringsmaskinerne er de mest effektive og fleksible på markedet. i-mop reducerer belastningen på miljøet med 75 procent, er udviklet med brugerens ergonomi for øje og så efterlader den gulvene næsten tørre. Og rene naturligvis. Det innovative og fleksible design gør det muligt at rengøre selv de områder der ellers er umulige at rengøre maskinelt.

Henter produkter ...

Det skal du vide om i-mop rengøringsmaskiner

Et unikt design gør det muligt at rengøre forskellige typer gulve, også i de umiddelbart helt umulige områder, hvor en maskine normalt ikke vil kunne komme ind, samtidigt med at de to modsat roterende børster garanterer effektivitet på næsten alle overflader, uden at belaste dit rengøringsfolk. i-mop rengøringsmaskine er en god løsning – både for dine gulve og for dit personale.

Samme batteri til flere rengøringsmaskiner

Alle i-teams rengøringsmaskiner kører på genopladelige batterier. Derudover kan det samme batteri bruges til alle deres maskiner. Du slipper derfor ikke bare for at skulle holde styr på en ledning under rengøring, du slipper også for at skulle have ét eller flere batterier pr. maskine. Det er bedre for både dig og miljøet.

Gulvvask helt til kanten

En i-mop er en fuldgod erstatning for både de dyre og store rengøringsmaskiner, men faktisk også for dine mopper, da i-mop vasker helt til kanten.

Vandbesparende og miljørigtig gulvvask

Med blot én liter vand kan du rengøre 100 kvadratmeter gulv på bare 5 minutter. Det er både tidsbesparende og vandbesparende. 

i-mop priser

i-mop findes i tre forskellige størrelser og prisniveauer – og hver størrelse fås i tre forskellige udstyrsniveauer. Der findes derfor med stor sikkerhed også en model der passer til dig og dine behov. Har du brug for hjælp til at indsnævre hvilken model der vil passe til dig, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe på både chat og telefoner. 

i-mop tilbehør

Du har mulighed for at købe præcis det udstyr, der giver mening for dig. Vi har et bredt udvalg af børster, batterier, svampe og rondeller, der alle passer perfekt til en i-mop.

Køb i-mop gulvvaskemaskiner online hos RV Unique

Hos RV Unique går vi op i god kundeservice og det at vores kunder føler sig trygge i vores hænder. Med vores ekspertise vil vi hjælpe dig med at finde den rigtige i-mop til dig og dine behov og yderligere guide dig ift. fremtidig vedligehold af rengøringsmaskinen. Køb i-mop online hos RV Unique og vær sikker på et godt match til dig. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58