Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


i-matt

i-matt - markedet mest effektive måtter til erhverv

Få rene og sikre gulve i din virksomhed med i-matt fra i-teams – en patenteret kombination af teknologi og materiale, der gør i-matt til de mest effektive og fleksible måtteløsninger.

Henter produkter ...

Entrémåtter og indendørs måtter til erhverv

Undgå at snavs og diverse væsker slæbes med rundt i hele virksomheden med måtter til erhverv. Ved hjælp af entrémåtter og indendørs måtter kan du samle alt snavs og skidt der måtte blive slæbt med ind udefra, inden det kommer helt ind på jeres gulve og dermed mindske behovet for rengøring.

Skal du vælge en traditionel måtte eller måtten fra i-team? Med sine absorberende og hurtigtørrende evner, udover det skarpe udtryk, får du en supereffektiv måtte, som både vil spare dig en del omkostninger ift. rengøring og måtteservice samt gavne miljøet. 

Måtten der bliver liggende

Når i-matt spredes ud på din virksomheds gulve, vil du opleve at den nemt og enkelt ligger sig fladt ud på gulvene og bliver liggende dér, uden at vulke og skabe forhindringer dine kollegaer kan snuble over. P53-klæbemiddel holder i-matt på plads, samtidig med at den skaber en barriere, der hindrer væsker i at lække igennem. Måtten kan holde til daglig rengøring samt brug fra såvel folk til fods eller mindre vogne med hjul. Det sløsede udtryk elimineres fuldstændigt med i-matt.

Når det er tid til at skifte måtten, er måtten dog stadig nem at trække op, uden at efterlade spor. 

Absorbere våde og glatte overflader

Med i-matt er du sikret at alt snavs og væske ikke spredes rundt i bygningen. 

i-matt holder derimod gulvene og hele din virksomhed ren og sikker hele dagen lang. Med EFM-teknologien – Entangled Fiber Matrix – spredes væsker ud i måtten, så den hurtigt tørrer igen. 

Normale lejemåtter har ikke den samme teknologi og absorberer derfor ikke væsker på samme måde, så der i stedet dannes vandpytter på måttens overflade, som slæbes med rundt i virksomheden. 

Beskyt gulvet mod håndsprit

Håndsprit nedbryder både bakterier og vira, men nedbryder desværre også de fleste gulvtyper. Beskyt dine gulve ved at lægge en i-matt under din hånddesinfektionsdispenser. Med den førnævnte EFM-teknologi, absorberer måtten håndspritten. Ligeledes sørger P53-klæbemidlet for at håndspritten ikke lækker igennem måtten og ned på gulvet. Det er en nem og effektiv måde at beskytte dine gulve på. 

Drop dyre lejemåtter og måtteservice

Halver dine måtte-omkostninger ved at have dine egne måtter til erhverv, fremfor leje af måtter, og dermed undgå måtteservice. Du slipper for dyre kontrakter, skjulte omkostninger og spildt tid. Derudover vil du også spare interne rengøringstimer samt mindske forbruget til vand og kemikalier der bruges på rengøring af dine måtter ved måtteservice og helt undgå transporten af måtterne, frem og tilbage, mellem din virksomhed og rengøringsfirmaet. Rengør måtterne selv ved hjælp af i-mop og bevar dine måtters højeste ydeevne i op til tre måneder, før de bør skiftes. Med i-mop kan i-matt rengøres hvor den ligger, så du ikke længere skal flytte på tunge, snavsede tæppemåtter igen. 

Slut med at flytte beskidte og snavsede måtter

Lad i-matt blive liggende mens du rengør gulvene. Den tynde i-matt gør det muligt for i-mop at køre hen over måtten uden besvær, så du ikke længere skal flytte på tunge, snavsede tæppemåtter igen. Måtten kan faktisk blive liggende i helt op til tre måneder, før det bliver nødvendigt med en udskiftning. 

En måtte i den størrelse du har brug for

i-matt fås i størrelserne; 61 x 39 cm og 91,5 x 305 cm, med mulighed for tilpasning. 

Den lille måtte, som er med afrundede hjørner, er perfekt som entrémåtte ved døre og indgangspartier. Måtten kan let trimmes til, så den passer helt perfekt ind i dine rammer. 

Den store måtte er ligeledes ideel i din virksomheds indgangspartier, men også gå-områder. Måttens 3 meter lange længde er god til at samle alt skidt og snavs op, som man måtte slæbe med ind udefra. 

Køb i-matt måtter online hos RV Unique

Hos RV Unique er du sikret gode kvalitetsprodukter til gode priser. Vi leverer dine varer hurtigt, indenfor 1-3 hverdage. Ligeledes tilbyder vi Click & Collect, på vores adresse i Rødekro. Køb i-matt online hos RV Unique. og du er godt i gang med at holde din virksomheds gulve rene.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58