Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


i-cover

i-cover – desinficerer hurtigt, effektivt og grundigt 

Desinfektion har aldrig været vigtigere end det er lige nu. I en tid hvor Corona er en del af vores liv er effektiv desinfektion nøglen til at få hverdagen til at kunne lykkes.   
Henter produkter ...

i-cover – verdensklasse desinfektion

Med denne batteridrevne koldtåge forstøver får du et uovertruffent hjælpemiddel til at desinficere overflader. i-cover er udviklet til at desinficere enkelt, effektivt og hurtigt – overalt. Den fordeler en tåge af desinfektion der er så fin, at omgivelserne ikke tager skade. Selv materialer som papir og elektronik kan desinficeres uden at blive beskadiget. i-cover er idéel til desinficering af tæpper, hotelværelser, mødelokaler, reception og andre steder samt overflader, som berøres eller besøges af mange forskellige mennesker.Grønnere desinfektion

For den bedste og mest miljørigtige desinfektion anbefaler vi i-cover og LifeClean. Det er et produkt, der er tæt på miljøneutralt, da det består af 99,6 procent vand.

Nem at have med

i-cover findes i to varianter; i-cover 1.0, som er den lille model med håndtag og sele, og i-cover 2.5, der er en lidt større model med bæreseler og trolley.  

Batterier fra i-mop 

i-cover bruger naturligvis de samme batterier, som i-teams øvrige rengøringsmaskiner, så du kan genbruge det samme batteri på alle dine i-team rengøringsmaskiner. Det gør både din hverdag nemmere og gavner samtidig miljøet.

i-cover priser

i-cover fås i to størrelser og er dermed også to prisklasser. Med den lille model får du håndtag og sele. Ved den lidt større model medfølger bæreseler og trolley. Begge leveres naturligvis med batteri, medmindre andet er angivet. Ekstra batterier kan naturligvis også tilkøbes.

Køb i-cover online hos RV Unique

Køb i-cover online hos RV Unique og du er sikker på at modtage kvalitetsvarer indenfor 3 hverdage. Med god kundeservice og hurtig levering, kan vi garantere at du er hurtig i gang med din nye rengøringsmaskine. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58