Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Støvsugere

Effektive støvsugere til professionelle og erhverv

Vælg en professionel støvsuger til de store og krævende rengøringsopgaver på hoteller, skoler, kontorer, hospitaler og lignende, og du vil have en robust partner der vil fuldføre opgaven dag efter dag, uden at slide dig op. 
Henter produkter ...

Professionel støvsuger

Det er slet ikke ligegyldigt om du vælger en normal- eller en professionel støvsuger. Med en professionel støvsuger er du sikker på at den fuldfører opgaven i dag, som den gjorde i går, og vil gøre igen i morgen. Ved at vælge en professionel støvsuger har du en pålidelig og robust partner til de krævende opgaver på både hoteller, skoler, kontorer, hospitaler og meget mere. Med den professionelle støvsuger gøres der effektivt rent på et lydsvagt niveau, så du ikke forstyrrer omgivelserne. Derudover er der tænkt på brugeren af den professionelle støvsuger, med ergonomisk opbygning samt lang sugeslange og -ledning for bedre rækkevidde. Her på RV Unique kan du også finde rygstøvsugere, som er velegnede til støvsugning på trapper, lokaler med niveauforskelle og lignende. 

HEPA filter

HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air. 

Et HEPA-filter filtrerer og opfanger mikroskopiske partikler, som findes i støvsugerens udstødningsluft, så de ikke blæses tilbage i rummet. Et HEPA-filter sørger derfor for en ren og allergi-fri luft efter støvsugning.

HEPA-filtrering findes i fem forskellige filtreringsklasser, afhængig af deres filtreringsevne ift. hvor mange partikler de er i stand til at fange pr. liter luft. Se dem nedenfor.
  • HEPA 14: maks. 5 partikler pr. liter luft
  • HEPA 13: maks. 50 partikler pr. liter luft
  • EPA 12: maks. 500 partikler pr. liter luft
  • EPA 11: maks. 5.000 partikler pr. liter luft
  • EPA 10: maks. 15.000 partikler pr. liter luft
Filtreringsegenskaberne ved HEPA 13 og 14 er så gode, at de kan opfange de helt små og mikroskopiske partikler fra tobaksrøg og husstøvmideafføring, som er udløsende faktorer for støvallergi. 

Her hos RV Unique finder du et bredt udvalg indenfor støvsugere med HEPA-filtre i topklasserne HEPA 13 og -14. Du finder bl.a. den respekterede arbejdshest; VP930 HEPA Nordic Basic fra Nilfisk, udover Hako Supervac Proff 1.2 – en stærk og kompakt støvsuger, der giver pålidelig og grundig dagligdags rengøring. 

Støjsvage støvsugere

En støjsvag støvsuger til professionel brug er ikke bare rart for dig som brugeren af den, men også nødvendigt ved nogle rengøringsopgaver, hvor det vil være nødvendigt at vise hensyn overfor miljøet. Dette kan f.eks. være på kontorer, hvor de ansatte sidder og arbejder mens du udfører dit arbejde. 

Til dig hvor det er særligt nødvendigt med en støjsvag støvsuger, anbefaler vi Hako Supervac Proff 1.2.

Støvsuger uden ledning

Øg fleksibiliteten og kom vidt omkring med den ledningsfrie i-Vac C5 Støvsuger 32mm fra i-team. Den kører på batterier, så du kan fuldføre dit rengøringsarbejde uden besvær. Du slipper for at skulle koordinere din rengøring ud fra hvor stikkontakterne er placeret og ligeledes slipper du for en ledning der sætter sig fast, spænder ben eller generelt bare er i vejen. Netop i-vac 5 fra i-teams har også en bred vifte af støvsugertilbehør til forskellige gulvtyper der kan tilkøbes.

Kraftig støvsuger til erhverv

Hos RV Unique finder du kraftige støvsugere til erhverv fra bl.a. Nilfisk, Hako og i-teams, i alle prisklasser fra DKK 635,20 ekskl. moms til DKK 4523,00 ekskl. moms. Med mere end 30 års erfaring som leverandør til den professionelle rengøringsbranche hjælper vi dig meget gerne til at finde den helt rigtige støvsuger til dig, dine behov og den type rengøringsjobs du har. 

Billig støvsuger til erhverv

Sprintus Floory er en premium støvsuger til en attraktiv pris – måske Danmarks billigste støvsuger til erhverv? Du behøver ikke at betale dyre domme for din erhvervsstøvsuger. Her får du stadig den seneste udstyr inden for udvikling af professionelle støvsugere. Den kraftige og energibesparende klasse A 700-watt motor, garanterer fremragende sugekraft med et lavt støjniveau og høj kapacitet til sin 11 liters støvbeholder.

Køb støvsuger til erhverv online hos RV Unique

Find din næste støvsuger til erhverv hos RV Unique. Kraftfulde støvsugere i alle prisklasser, nogle velegnet til de lydfølsomme opgaver og andre mere fleksible. Med hurtig levering, er du allerede godt i gang med din nye støvsuger indenfor 1-3 hverdage. Har du brug for hjælp til at finde støvsugeren som passer til netop dine behov, hjælper vi dig meget gerne på vej. 
RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58