Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


LionsBot – robot til rengøringRengøringsrobotter og cobots

Vi hos RV Unique har fået den ære at distribuere robotter til rengøring fra LionsBot til det danske marked. Med sin enestående brugervenlighed, robuste holdbarhed og fantastiske rengøringsresultater, har disse innovative rengøringsrobotter taget markedet indenfor automatiseret rengøring med storm.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder med LionsBot, så kontakt gerne en af vores tekniske konsulenter – helt uden forpligtelser:

Per Kristiansen | +45 92 15 51 20 | pk@rvu.dk

Christian Frøsig | +45 23 95 56 09 | cf@rvu.dk

Henter produkter ...

Investér i en innovativ rengøringsrobot

Lionsbots rengøringsrobotter er fremstillet i Singapore, og de er alle rengøringsspecialister med et fælles formål; at lette rengøringsbyrden ved intensiv rengøringskraft og effektiv teknologi.

Ved InterClean 2020 i Amsterdam gik den prestigefyldte pris, Innovation Award, til Lionsbots rengøringsrobotter, da de ved hjælp af den mest avancerede teknologi på markedet effektiviserer rengøringen og bidrager til et forbedret arbejdsmiljø.

Cobots – hvad er det?

Du har måske hørt udtrykket ’cobot’ i flere sammenhænge, men hvad betyder det? Cobot er en sammentrækning af ’collaborative robot’, hvilket betyder at robotten fungerer som en samarbejdspartner med de menneskelige medarbejdere, fremfor at kunne erstatte menneskelige arbejdskraft fuldkommen og udføre et arbejde selvstændigt, isoleret fra menneskelig indblanding.

Når vi omtaler Lionsbot’s robotter, som Cobots, er det fordi de ikke skal ses som en erstatning for medarbejderne, men hellere en kollega til serviceteamet, der bidrager med fantastiske gulvrengøringsegenskaber og frigør tid til mere avancerede rengøringsopgaver, som ellers ville nedprioriteres. På den måde bidrager en rengøringsrobot til et bedre arbejdsmiljø, en mindre arbejdsbyrde for serviceteamet og reduceret stressniveau. 

LionsBot kan ikke købes her på shoppen. Kontakt i stedet en af vores tekniske konsulenter, for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder for at få LionsBot ud på din arbejdsplads.
RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58