Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


LionsBot – robot til rengøring

Vi hos RV Unique har fået den ære at distribuere robotter fra den Singapore-baserede virksomhed LionsBot til det danske marked.

Med sin enestående brugervenlighed, robuste holdbarhed og fantastiske rengøringsresultater, har disse innovative robotrengøringsmaskiner taget markedet indenfor automatiseret rengøring med storm. Amsterdam Innovation Award i 2020 gik også til LionsBots rengøringsrobotter. Med den mest avancerede teknologi på markedet gør de rengøringen mere effektiv og bidrager til et forbedret arbejdsmiljø.

Ønsker du at høre mere om LionsBot og mulighederne for at få LionsBot på netop din arbejdsplads, skal du helt uden forpligtelser være velkommen til at kontakte en af vores tekniske konsulenter:

Christian Øgendahl Frøsig | +45 23 95 56 09 | cf@rvu.dk

LionsBot

LionsBots rengøringsrobotter er fremstillet i Singapore, og de er alle rengøringsspecialister med et fælles formål; at lette rengøringsbyrden, ved intensiv rengøringskraft og effektiv teknologi.

Læs mere om hver robot her:

Henter produkter ...


LionsBot kan ikke købes her på shoppen. Kontakt i stedet en af vores tekniske konsulenter, for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder for at få LionsBot ud på din arbejdsplads.
RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58