Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Dispensere

Dispensere og standere

Om du så er på udkig efter en hånddesinfektionsdispenser eller en håndklædeark dispenser, til arbejdspladsens, klinikken, restauranten eller lignende, finder du det hele hos RV Unique. Her finder du et stort udvalg af dispensere, da vi gerne vil dække bredt, så du ikke behøver at skulle bestille fra flere forskellige webshops – det hele er samlet ét sted. 

Henter produkter ...

Måske Danmarks største udvalg af dispensere

Der findes flere typer dispensere, som opfylder forskellige behov. 

På toiletter, både på din arbejdsplads, i restauranten, på togstationen og lignende, hvor mange besøger toilettet dagligt, er det tidsbesparende ikke at skulle genopfylde både toiletpapir, håndklædeark og sæbe alt for ofte. Dette kan håndklædeark dispensere, håndrulledispensere, toiletpapirdispensere og sæbedispensere afhjælpe med. 

Ligeledes finder du hånddesinfektionsdispensere og standere, som er ideelle til at sætte op ved indgange, i køkkenet og ved toiletterne på din arbejdsplads, i din butik eller lignende, for at mindske spredning af eventuelle bakterier og virus.

Serviet dispensere til din pølsevogn, dit pizzaria eller din restaurant, findes også i denne kategori. Ligeledes gør plaster dispensere mm.


Køb dispensere og stativer hos RV Unique

Om du bare mangler en enkelt ny dispenser eller er ved at renovere toiletterne på din arbejdsplads og derfor behøver alt, indenfor dispensere, kan du finde det her hos RV Unique. 

Skulle du være i tvivl om hvilket aftørringspapir der passer til de forskellige dispensere, skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar og vil rigtig gerne hjælpe med eventuelle spørgsmål. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58