Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Sæbedispensere

Sæbedispensere til erhverv

I kategorien her finder du diverse sæbedispensere til erhverv fra mærker som GOJO, Papernet, Plum, TORK, Kiilto, Katrin, DAX med mere, med og uden sensor, både til cremesæbe og skumsæbe. 

Sæbedispensere er specielt gode til erhverv, på hospitaler, hoteller, i køkkener, på offentlige toiletter og så videre, da de kan rumme større mængder og dermed ikke skal genopfyldes så ofte. Det er også et mere økonomisk valg, når der skal disse større mængder til. 

Henter produkter ...

Hygiejniske dispensere til håndsæbe

Dispenser din sæbe med en dispenser og oplev en økonomisk besparelse, i og med at dispenseren styrer mængden af sæbe der bruges pr. håndvask. Der vil også være en besparelse i form af timeløn, idet dispenseren ikke skal genopfyldes så ofte – så kan dit rengøringsfolk fokusere på rengøring, fremfor genopfyldning. Dispensernes design gør det nemt at se, når den skal genopfyldes. Generelt er den nem at genopfylde. 

Ved at vælge en berøringsfri dispenser, vil du også kunne opnå et højere hygiejneniveau for dig og dine kollegaer, idet i helt vil undgå at skulle lave nogle berøringer under håndvask. 

Køb sæbedispensere hos RV Unique

Bestil din sæbedispenser til din arbejdsplads hos RV Unique, og få det leveret direkte til døren indenfor 1-3 hverdage. Afhentning er også muligt, allerede 4 timer efter at du har bestilt dine varer. Vi vil sende dig en mail, når din bestilling er klar til afhentning.

Kan du ikke finde hvad du søger eller har du andre spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig på både chatten og ved telefonerne.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58