Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Håndrulle dispensere

Se alle håndrulle dispensere

De ses på skolernes, restauranternes og generelt offentlige toiletter, udover konsultationsværelset hos lægen og meget mere. Håndrulle dispensere er en langt mere hygiejnisk løsning til tørring af hænder, fremfor et håndklæde, på steder, hvor man er mange mennesker om at dele faciliteterne. 

Hos RV Unique har du flere muligheder ift. valg af håndrulle dispensere. Vi tilbyder både elektriske dispensere til papirhåndklæder og dispensere til papirruller.  

Henter produkter ...

Elektrisk dispenser til papirhåndklæde 

Ved at vælge en berøringsfri aftørringsdispenser med elektronisk sensor, sikre du en høj hygiejnisk standard. Derudover vil du også være sikret imod overforbrug af papir. Variable indstillinger gør det muligt at tilpasse arklængde til 20 cm, 30 cm, eller 40 cm samt sensor-afstand og ark-forsinkelse efter behov.

Dispenser til papirruller

Som et lidt billigere alternativ, findes der også den almindelige eller mekaniske dispenser. Ved hjælp af sin unikke afrivningsmekanisme sørger den for at der ikke sker et overforbrug af papir. Afrivningsmekanismen gør også, at man kun berører papiret, som man selv skal bruge og bevare dermed også et højt hygiejneniveau. 

I disse dispensere kan du bruge centerfeed papirrulle uden hylse, hvor papiret trækkes ud fra midten af rullen.

Køb håndrulle dispensere hos RV Unique

Har du spørgsmål omkring hvilken dispenser du skal vælge, hvilket papir der passer til hvilke dispensere eller lignende, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på rette vej.

Når du bestiller dine varer på RV Unique, er du sikret at du allerede har dem indenfor 1-3 hverdage. Varerne kan også afhentes på vores adresse i Rødekro.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58