Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Hånddesinfektionsdispensere

Dispensere til hånddesinfektion

Her finder du både væghængte hånddesinfektionsdispensere samt hånddesinfektionsdispensere på standere. Standere sælges også separat, hvis du i forvejen har en dispenser, som du ønsker at gøre mere mobil. 

RV Uniques udvalg af dispensere byder bl.a. på slidstærkt plast, som er modstandsdygtig overfor hærværk, touch-free dispenserfunktion og albuebetjening der, på hver sin måde, sikrer god håndhygiejne for alle brugere. 

Hånddesinfektionsdispensere anvendes i sundheds- og plejesektoren, børneinstitutioner, fødevareindustrien samt steder hvor høj hygiejne kræves, og hvor håndvask ikke er muligt eller tilstrækkelig.

Henter produkter ...

Standere til håndsprit

Standere giver helt nye muligheder ift. hvor hånddesinfektionsdispenseren kan placeres. Med en stander, kan man placere dispenseren midt i lokalet, dér hvor man har brug for hånddesinfektionen. Stil den midt foran rulletrapperne, midt mellem varehylderne, lige foran tallerkenerne ved buffeten eller lignende. Det vil virke påmindende overfor brugeren og de skal ikke søge efter håndspritten. 

Væghængte dispensere

Brug hånddesinfektionsdispensere til at opretholde et højt hygiejneniveau på din arbejdsplads. Hånddesinfektionsdispensere er specielt gode, hvor håndvask ikke er muligt eller tilstrækkelig. 

Hånddesinfektionsdispensere fra RV Unique er brugervenlige, nemme at montere og nemme at vedligeholde. Derudover er de produceret i slidstærkt plast, som specielt er modstandsdygtig overfor hærværk. Med touch-free dispenserfunktion og albuebetjening, sikres god håndhygiejne, hver gang, for alle brugere.

Køb dispensere og standere til håndsprit hos RV Unique

Bestil dine varer til opretholdelse af et højt hygiejneniveau på din arbejdsplads, såvel som i dit private hjem, hos RV Unique, og få det leveret indenfor 1-3 hverdage. Afhentning er også muligt, allerede 4 timer efter at du har bestilt dine varer. Vi vil sende dig en mail, når din bestilling er klar til afhentning. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58