Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Diverse dispensere

Stort udvalg af dispensere

Hos RV Unique finder du et bredt udvalg af dispensere; hånddesinfektionsdispensere, håndklædeark dispensere, håndrulle dispensere, sæbedispensere og toiletpapir dispensere, udover dispenserne du finder i denne kategori, som bl.a. dækker duft frisker dispensere, servietdispensere og plasterdispensere. Det omfattende produktsortiment er for at du hurtigt og nemt kan få det hele, som du har brug for.
Henter produkter ...

Duft frisker dispenser 

Neutraliser dårlig lugt i f.eks. toiletrum med en duft frisker. RV Unique udvalg af duftfriskere kan programmeres efter behov, for at opnå den ønskede effekt. Man kan dermed indstille den til ikke at puste om natten, hvis toiletterne alligevel ikke bruges i nattetimerne. 

Servietdispenser 

Servietdispensere til ophæng og serviet borddispensere i en bred vifte af forskellige varianter. Fås også med mulighed for at sætte sit eget display på, så du kan reklamere for dit eget firma, en kampagne eller lignende.

Plasterdispenser

Plasterdispensere til ophæng på væggen, overalt hvor der er risiko for små skader der kræver lidt førstehjælp. Med dispenseren trækkes der nemt et plaster ud, så du nemt kan påsætte plasteret hvor det er nødvendigt. Dispenseren er meget hygiejnisk, da man trækker plastre ud ét ad gangen.

Køb hurtigt og sikkert hos RV Unique  

Bestil dine varer hos RV Unique og modtag dem direkte foran din dør allerede indenfor 1-3 hverdage. Kan du ikke finde hvad du mangler eller har du andre spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe dig. Så er du hurtig i gang. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58