Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Aftørringspapir

Aftørringspapir

Papirhåndklæder, håndklæderuller, industriruller, toiletpapir, køkkenruller – forskellige typer aftørringspapir, i høj kvalitet, til både toiletter, værksteder, køkkener mm. fra bl.a. TORK, Papernet, Scott, Katrin og GOclean. Køb aftørringspapir online med hurtig levering, så du allerede har dine varer indenfor 1-3 hverdage. 

Henter produkter ...

Aftørringspapir til erhverv

Køb aftørringspapir engros til skolers, hospitalers og lignende toiletter, samt køkkener og industriruller til værksteder. Det økonomiske- og miljørigtige valg, som kan være med til at øge hygiejnen på din arbejdsplads.

Aftørringspapir er den billige og sikre løsning

Øg hygiejnen på din arbejdsplads med aftørringspapir. Da vi har en tendens til at bruge mindre papir, når det kommer fra en dispenser, gavner det også din pengepung og miljøet. Med løbende genopfyldning, sikrer du også et konstant flow og en god oplevelse for brugeren. 

Aftørringspapir er godt for miljøet

Med aftørringspapir skal du ikke længere vaske håndklæder. Det er ikke bare mere hygiejnisk, men det undlader også et stort forbrug af vand og sæbe. Ligeledes gør producenterne meget for at sikre en grønnere produktion af aftørringspapir. 

Køb aftørringspapir engros på RVU.dk

Bestil kvalitetsprodukter online på RVU.dk med hurtig levering indenfor 1-3 hverdage og god kundeservice. Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål, står vi altid klar med professionel vejledning. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58