Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Toiletpapir

Toiletpapir til erhverv

Katrin, Papernet, Scott, GOclean, mm. Hos RV Unique finder du et bredt udvalg indenfor toiletpapir til både erhverv og privat. Vi tilbyder toiletpapir i alle afskygninger: 1-, 2- og 3-lags toiletpapir, jumboruller i alle størrelser, toiletpapir i interfold med et-ark-ad-gangen dispenserfunktion, hylseløs toiletpapir samt Biotech toiletpapir, som fjerner aflejringer samt ildelugtende stoffer og dermed renser dine kloarksystemer. Køb toiletpapir online og få det leveret indenfor 1-3 hverdage. Har vi ikke hvad du søger, skal du være velkommen til at kontakte os. 

Henter produkter ...

Toiletpapir til dispensere 

Køb toiletpapir engros til steder med høj brugerfrekvens. Dette kan generelt være på offentlige toiletter, såsom hospitaler, skoler og institutioner, lige såvel som restauranter og lignende, hvor en jumborulle eller toiletpapir i ark, som nemt kan genopfyldes, være ideel, for at sikre et konstant flow og undgå at toiletrullen løber tør. 

Køb toiletpapir til engrospriser i RV Unique

Hos RV Unique er du sikret gode kvalitetsvarer til gode priser, leveret direkte til døren indenfor 1-3 hverdage. Er du bosat i nærheden af Rødekro eller skal du alligevel forbi, kan du også benytte dig at Click & Collect. Ser det ikke ud til at vi har hvad du står og mangler, er du altid velkommen til at kontakte os.

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58