Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Industriruller

Industriruller

Industrirullerne, som du finder i kategorien her, er velegnet til værkstedet. QuickDry™ fra TORK er utrolig stærk og absorberende. Med sin kraftige kvalitet, er den holdbar overfor diverse væsketyper og beskytter dine hænder mod skarpe metaldele samt varme genstande. 

Køb aftørringspapir online med hurtig levering. Hos RV Unique kan du trygt handle og regne med at din ordre står foran din dør, indenfor 1-3 hverdage.

Henter produkter ...

Værkstedsruller og industriruller til erhverv

Hos RV Unique finder du både 1- og 3-lags industriruller, som begge er stærke i deres struktur. De er begge holdbar overfor olie, fedt, smøremidler, snavs mm.

1-lags rullen er produceret i 100% nyfiber og giver den derfor ovenstående styrker, også når papiret bliver vådt. 3-lags rullen har sine lag til at styrke sig, udover QuickDry™ fra TORK. 

Køb industriruller engros. De store ruller har en stor kapacitet – de holder længere, så du ikke har brug for en ny rulle i morgen og sparer tid på genopfyldning. 

Køb industriruller engros hos RV Unique

Ved at bestille dine varer online hos RV Unique, er du sikret godkendte kvalitetsprodukter, leveret direkte til døren indenfor 1-3 hverdage. Ligeledes er du sikret professionel vejledning, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål. Kontakt os og vi vil glædeligt hjælpe dig. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58