Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
Fragt - Fri fragt ved køb
over 1500,- ekskl. moms *DKK0
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00


Affaldssystemer

Et bredt udvalg af affaldssystemer

At kildesortere sit affald er et højaktuelt emne, da der stilles flere og flere krav til affaldssortering og funktionen af de forskellige affaldssystemer. Hos RV Unique har vi affaldsspande og affaldssystemer til din virksomhed, uanset hvor stort eller lille dit behov er.


Henter produkter ...

Funktion, design og kvalitet

På RVU.dk finder du et stort udvalg af affaldssystemer og affaldsspande til affaldssortering til ethvert behov og budget. Vi har blandt andet flere affaldssystemer fra Vileda Professional, praktiske løsninger Tina Trolleys og stilrene affaldsspande fra Stil Casa.

Du sætter måske specielle krav til funktionen, som at systemet skal være let at flytte rundt i forhold til rengøring eller ergonomi. Der kan vi anbefale affaldsstativerne fra Tina Trolleys, der er fremstillet i rustfrit stål og med hjul under. Måske vil du skåne personalets skuldre, så de kan tømme affaldssystemerne på en mere ergonomisk måde, fremfor at skulle løfte poserne op ad spanden. Vi sælger flere affaldsbeholdere, hvor affaldsposen kan tilgås fra fronten, fx via en låge. Se vores udvalg fra Stil Casa og Tina Trolleys.

Sætter du høje krav til æstetikken, vil vi trække vores udvalg fra Stil Casa frem i lyset. Disse stilrene affaldssystemer er designet i minimalistiske designs, tidløse farve og materialer. Disse løsninger passer godt til en hotellobby, kontormiljøet, klinikken eller lignende.
Et sted hvor man ofte vil efter lyse et diskret og stilrent design er på toiletfaciliteterne. Har kan vi blandt andre anbefale Drop hygiejneposeholder, som er væghængt i et smagfuldt, men også praktisk tillukket design.

Skal du afholde et arrangement, som fx en messe, koncert, firmafester eller lignende kan du have brug for ekstra affaldsbeholdere. Der vil vi anbefale vores miljøvenlige PURE affaldsbeholder af karton, der er let at stille op og rydde væk. Du kan tilkøbe top og bund i stål, hvis du vil bruge beholderen permanent, som et miljøvenligt alternativ på kontoret.

I vores sortiment af affaldssystemer har vi haft fokus på, at affaldsspandene og -beholderne skal være fremstillet i materiale, som er let at vedligeholde i forhold til rengøring og slidstyrke, så du kan få glæde af dit nye affaldssystem i mange år.

Gør kildesortering nemt og overskueligt

For at et nyt affaldssystem skal gøre gavn, skal det være nemt og overskueligt at benytte. Du kender måske problemet med at alt for meget affald ender i restaffaldsspanden fremfor at blive kildesorteret. Grunden kan være at de resterende spande ikke har været tilgængelige, der har være for få og spandene er derfor fyldt op eller at det ikke har været overskueligt nok angivet, hvordan skraldet ønskes sorteret.

Udfordringen kan let løses ved hjælp af piktogrammer, som kan sættes på selve spanden eller væggen ovenfor. Derudover har vi flere sorteringsspande, der gør det muligt at koordinere farven på spanden, låget eller åbningen med typen af affald. Derudover kan selve åbningen og give brugeren et praj om, hvilken type affald, der bør smides i spanden; fx lille rund åbning til dåser eller flasker, en smal sprække til papir og et tillukket låg til madaffald eller restaffald.

Køb affaldssystemer engros på RVU.dk

Gør kildesortering let! Bestil affaldssystemer, affaldsspande og affaldssortering af høj kvalitet på RVU.dk med hurtig levering indenfor 1-3 hverdage og god kundeservice. Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den rette for din virksomhed eller har du spørgsmål, står vi altid klar med professionel vejledning. 

RV Unique ApS • Kometvej 5 • DK-6230 Rødekro • info@rvu.dkTlf. 73 66 12 04 • CVR nr.: 32 09 40 58