Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
Shopmenu
Din indkøbskurv
SubtotalDKK 0,00
MomsDKK 0,00
TotalDKK 0,00

Cykelnerven

Danmarks hårdeste cykelløb til velgørenhed; Cykelnerven, kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for en verden uden sclerose. Få uger efter at Tour de France-rytterne har kæmpet sig op ad de stejle bjerge, vil over 250 danske cykelryttere besejre de selv samme bjerge – og alt sammen for en verden uden sclerose. 

Vi hos RV Unique ApS kan stolt oplyse, at vi er medsponsor af Cykelnerven 2021.

Læs videre under billedet.


Danmarks hårdeste velgørenhedsløb
Scleroseforeningens velgørenhedscykelløb Cykelnerven indtager i september 2021 de franske bjergtinder for ottende år i træk. Cykelnerven består af 9 hold fra hele landet.

Deltagerne kører hvert år et udpluk af Tour de Frances hårdeste etaper, og Cykelnerven 2021 bliver ingen undtagelse. 

Når Cykelnerven ruller afsted til september 2021, kører følgende ambassadører ruten sammen med resten af deltagerne: 
  • Guldfireren fra 1996 - Eskild Ebbesen & Niels Laulund
  • Fire stærke profiler fra TV2 – Dennis Ritter, Mikael Kamber, Claus Elming og Peter Tanev
  • Fodbold-duoen – Martin Jørgensen og Thomas Helveg

De cykler for en verden uden sclerose
Det er ottende gang, Cykelnerven vil indtage de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose. Deltagerne dækker selv alle omkostninger, og hver eneste deltager samler inden afrejse mindst 15.000 kr. ind til forskning i sclerose.  

”Vi cykler for en verden uden sclerose og er dybt taknemmelige for, at alle vores topmotiverede cykelryttere lægger så mange kræfter og energi i at hjælpe vores sag. Hver eneste deltager i Cykelnerven samler penge ind til Scleroseforeningens forskningsprojekter, og deres indsats gør en kæmpe forskel for vores arbejde”, siger Klaus Høm, som er direktør i Scleroseforeningen.

En verden uden sclerose
Scleroseforeningens hovedformål er at støtte danskere med sclerose og lette vilkårene for dem, der har sygdommen inde på livet. Det gør Scleroseforeningen ved at yde konkret støtte til mennesker med sclerose i form af f.eks social- og psykologrådgivning, ved at støtte dansk scleroseforskning økonomisk og ved at informere om sclerose.

Læs mere om Scleroseforeningen på: scleroseforeningen.dk
Læs mere om Cykelnerven på: Cykelnerven.dk 
RV Unique ApS   •   Kometvej 5   •   DK-6230 Rødekro   •   info@rvu.dk   •   Tlf. 73 66 12 04   •   CVR nr.: 32 09 40 58